Психологът Росен Йорданов също се съмнява, че Кристиян сам е посегнал

...
Психологът Росен Йорданов също се съмнява, че Кристиян сам е посегнал
Коментари Харесай

Психолог с тежък анализ за смъртта на малкия Кристиян, разкри какво е чувствал тийнейджърът в последните си мигове живот

Психологът Росен Йорданов също се съмнява, че Кристиян самичък е протегнал ръка на живота си, и е на мнение, че по-скоро става въпрос за нещастен случай. Това мнение той изрече пред bTV. „ Детето е изпитвало и боязън, и позор, и виновност. Най-вероятно първоначално е допускало, че е лишило живота на някого, а това е труднопоносимо възприятие, изключително когато е съчетано с неспособност рационално да се защитиш ”, разяснява психологът.

Според него най-вероятно момчето е починало малко след случая, тъй като ограниченията, които по-късно са били подхванати – да се осведоми посредством оставени бележки, че в действителност хората са живи, което в действителност е причинявало може би най-тежката контузия за него, са останали без изгода.

„ Обикновено в първите минути и часове човек е най-объркан и най-неадекватен. Силно се колебая обаче, че той е е протегнал ръка на живота си. По-скоро е станал инцидент”, добави Росен Йорданов.

„ Допускам, че момчето е имало задоволително жизнеутвърждаваща мощ в себе си. Трудно е да допуснем, че даже и подобен случай може да докара до толкоз внезапен срив, до някаква късосъединителна реакция. По-скоро казусът е бил обвързван със страха, с неналичието на ясна мисъл”, сподели още психологът.

14 дни след началото на избавителната акция към този момент е ясно, че Кристиян от Триград е мъртъв. Селото е потънало в тъга. Родителите на детето са в потрес, а локалните са почернени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР